Menu Premium

Heroes of the Storm 2.0 Update brengt Loot Chests en nieuwe Hero Cassia

Froukje Planken 30/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een grote update voor Heroes of the Storm is aanstaande. De Heroes of the Storm 2.0 Update brengt Loot Chests en een nieuwe Hero Cassia, maar ook een veranderd progressie systeem, nieuwe items en nieuwe betaalmiddelen. De veranderingen zullen live gaan bij de volgende patch, die momenteel getest wordt in de Public Test Servers (PTR).

Het progressie systeem gaat in deze update op de schop, waarbij de belangrijkste verandering is dat de Player en Hero level caps worden verwijderd. Dit wordt vervangen door een systeem waarbij de som van alle Hero levels gaat gelden. De XP die je verdient hebben alleen invloed op je Hero Progressie. Wanneer een nieuw Hero level wordt gehaald, gaat je totale Player level ook omhoog.

Een belangrijke toevoeging is die van de Loot Chests, vergelijkbaar met de Loot Boxes uit Overwatch. Ze kunnen items bevatten die je voorheen alleen met je verdiende goud of in de Shop kon kopen, waaronder Heroes, skins en mounts. Naarmate je hoger op de progressie ladder klimt, zul je vaker Rare of Epic Chests tegen komen. Maar ook in Standard Chests kun je Rare, Epic of zelfs Legendary items vinden. Daarnaast zullen er goodies te vinden zijn zoals nieuwe sprays, banners, emoji’s, announcers en andere extraatjes.

Cassia, de nieuwe Hero in de game, kennen we uit Diablo 2. Om de 20- jarige verjaardag van Diablo te vieren wordt deze Ranged Assassin toegevoegd aan Heroes of the Storm. Bekijk de Hero Spotlight hieronder voor een overzicht van haar Abilities.

Alle veranderingen van Heroes of the Storm 2.0 worden stap voor stap onthuld. Voor de volledige lijst van toevoegingen en de tijdlijn hiervan kun je terecht op battle.net.

Ontwikkelaar Blizzard noemt Heroes of the Storm 2.0 zelf een nieuw tijdperk voor de game met deze ‘game-redefining’ update. Een tijdperk om naar uit te kijken volgens jou? Laat het hieronder weten!

 

Bron: VG24/7

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch