Menu Premium

Hello Games werkt eraan om No Man’s Sky dichterbij de originele visie te brengen

Jeroen Wiersma 07/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je graag een discussie wilt voeren met je medegamers zijn drie woorden genoeg: No Man’s Sky. Zo ook bij onze Gamekings. Terwijl No Man’s Sky op dit moment niet zo heel veel gespeeld wordt, staan geestelijk vader Sean Murray en zijn team nog steeds achter hun kindje en zijn ze er nog steeds mee bezig. Hello Games wil terug naar de originele visie met No Man’s Sky.

Shawn Layden, Sony Interactive Entertainment executive VP en COO, geeft dat aan in een interview met YouTube Gaming. Layden geeft ook aan dat de mensen van Hello Games een fantastische visie hadden en een enorm grote ambitie. Een kenmerk van creatievelingen, maar ook een flinke uitdaging die verwezenlijking van die visie moeilijk maakt. Hij legt uit dat je de visie en ambitie kan beperken, maar dat ze dat liever niet doen en graag mensen zien die juist hun uiterste best doen om die mooie visie te realiseren. Er zijn mensen die Sony de schuld geven van het drama van de niet ingeloste beloften van Sean Murray, en Sony lijkt met dit interview daar wat tegengas op te geven.

Hello Games heeft in hun laatste bericht naar de community laten weten dat ze luisteren naar alle feedback en blijven ontwikkelen: “What matters now, as always, is what we do rather than what we say. We’re developers, and our focus is first on resolving any issues people have with the game as it is, then on future free updates which will improve, expand and build on the No Man’s Sky universe.” Worden de beloftes straks alsnog nagekomen?

Bron: Videogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch