Menu Premium
Loading...

Hello Games toont nieuwe trailer van No Man’s Sky

Franky Mangal 06/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

No Man’s Sky van Hello Games liet een jaar geleden iedereen met open mond achter en vandaag heeft de studio op de The Game Awards 2014 een nieuwe trailer getoond van hun open-universum game.

No Man’s Sky is een game waarin survival –  weliswaar op een hele aparte manier – centraal staat en dit doe je in een oneindig universum. Alles wat je in de game tegenkomt kun je bezoeken: elke ster, elke planeet, iedere maan en iedere zon. Waar je ook komt, elk landschap en ieder ecosysteem is verschillend, iets wat ook in de nieuwe trailer goed naar voren komt. Het enige wat je als speler tot je beschikking hebt is je ruimteschip waarmee je van zonnestelsel naar zonnestelsel kunt reizen, wetende dat in elke uithoek gevaar loert.

No Man’s Sky is in ontwikkeling bij Hello Games en verschijnt voor de PlayStation 4 en PC. Hello Games was eerder al verantwoordelijk voor het succesvolle Joe Danger en is nu dus bezig aan een game van epische proporties. Een releasedatum is er nog niet bekendgemaakt en je zult dus nog even geduld moeten hebben voor je als een ware Matthew McConaughey op ontdekkingsreis kunt.

Hello Games toont nieuwe trailer van No Man's Sky

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch