Menu Premium

Hello Games onthult screenshots van No Man’s Sky

Gamekings Redactie 09/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De VGX Awards brachten afgelopen weekend een aantal aankondigingen, maar de meest positieve reacties zijn te vinden over No Man’s Sky. De game van Hello Games werd tijdens de show voor het eerst laten zien door middel van een trailer en gooide hoge ogen. Vandaag wordt daar een schepje bovenop gedaan, want Hello Games onthult screenshots van No Man’s Sky.

De verrassing van het weekend was voor velen toch overduidelijk No Man’s Sky. De game die door slechts vier mensen ontwikkeld wordt, werd laten zien door een trailer en daarin zagen we dat het een ambitieus project is voor zo’n klein team. Nadat de trailer afgelopen was, werd er door de ontwikkelaar verteld dat alles dat werd laten zien ook echt bereikbaar is. Hierdoor heb je in een first-person aanzicht beschikking tot meerdere planeten en werelden die willekeurig gegenereerd worden. Als speler heb je de beschikking tot een eigen planeet, in een universum dat je deelt met anderen. Het doel is om andere planeten te ontdekken en het universum deels van jou te maken. Volgens de ontwikkelaar kan dat een gevaarlijke trip worden naarmate de game vordert, waardoor je personage en eigen ruimteschip voorbereid en gebouwd moeten worden.

In een interview met Eurogamer vertelt ontwikkelaar Hello Games dat ze bij hen het idee hebben dat alleen zij als kleine studio zo’n project kunnen doen. Sean Murray, projectleider van No Man’s Sky, is ervan overtuigd dat een project als hun game nooit bij een grote uitgever zou passen. “Ik denk dat alleen een klein team zo gek kan zijn om zo’n project te starten.”

Misschien word ik te subjectief als ik dit zeg, maar de eerste trailer van No Man’s Sky smaakt zeker naar meer als je het mij vraagt. Mocht je net zo enthousiast zijn als ik, is het goed nieuws dat er dan ook nieuwe screenshots verschenen zijn. Laten we hopen snel meer nieuwe info te krijgen, want No Man’s Sky kan nog wel eens een leuke verrassing zijn voor de Xbox One en PlayStation 4.

Hello Games onthult screenshots van No Man's Sky
Hello Games onthult screenshots van No Man's Sky

Hello Games onthult screenshots van No Man's Sky

Hello Games onthult screenshots van No Man’s Sky

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch