Menu Premium
Loading...

De nieuwe expansion van Hearthstone heet “Mean Streets of Gadgetzan”

Jeroen Wiersma 04/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De nieuwe uitbreiding voor het kaartspel van Blizzard is uit de doeken, en wie goed heeft opgelet had het al kunnen vermoeden. De nieuwe expansion van Hearthstone heet “Mean Streets of Gadgetzan”!

Gadgetzan is niet meer het afgelegen dorpje dat we ooit kenden. Nadat het door de Cataclysm een havenstad werd is het door de handel en fortuinzoekers uitgegroeid tot een grote stad met een levendige onderwereld die de touwtjes in handen heeft. Drie gangs maken de dienst uit. Ten eerste de Grimy Goons; gespierde bruten die protectie bieden, maar natuurlijk niet gratis. Ten tweede de Jade Lotus; een vooral heel stiekeme gang. Ten derde de Kabal; magiërs die om verscheidene redenen uit hun guild zijn geschopt.

De grootste innovatie op gameplay gebied zijn de Tri-class kaarten. Mages, priests en warlocks vormen een coalitie in de Kabal. Tri-class kaarten van de Kabal kunnen dus gespeeld worden in mage-, priest- en warlockdecks. Ditzelfde concept geld voor de andere classes waarvan er drie bij Grimy Goons horen en de andere drie bij de Jade Lotus.

Een aantal nieuwe kaarten werden aan het publiek getoond. Zo is er één waarbij je een custom spell kan maken, maar wat dacht je van een piranhalauncher? De Tri-class kaarten beloven Hearthstone flink op z’n kop te zetten. Wat vind jij van de toevoeging van deze kaarten?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch