Menu Premium
Loading...

Hearthstone: The Grand Tournament verschijnt volgende maand

Gamekings Redactie 23/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bereid je maar vast voor, want er is een groots toernooi op komst! Niet een echt toernooi, maar de tweede Hearthstone expansion, genaamd The Grand Tournament. Vanaf volgende maand zijn de Grand Tournament-packs beschikbaar, maar laten we eerst eens kijken wat de uitbreiding toevoegt.

Aan het bestaande kaartenbestand worden er 132 toegevoegd, waaronder nieuwe spreuken, wapens en de meest beroemde en/of beruchte helden uit het Azeroth universum. Hét sleutelwoord van The Grand Tournament is “inspire”. Dit zorgt ervoor dat jouw minions ‘geïnspireerd’ raken wanneer jouw Hero Power actief is, hetgeen resulteert in extra krachten voor jouw minions. Denk hierbij aan bijvoorbeeld +1 attack of een willekeurig toegevoegde spreuk aan jouw hand. Op deze manier worden jouw Hero Powers van groter belang en zal je deze dus tactisch toe kunnen en moeten passen om een potje winnend af te sluiten.

De card packs van The Grand Tournament zullen vanaf de release voor dezelfde hoeveelheid goud of echt geld verkrijgbaar zijn als de andere Hearthstone card packs. Er is nu een bundel van 50 Grand Tournament card packs beschikbaar, maar voordat je ze open mag maken, zal je toch echt moeten wachten tot de release van de uitbreiding.

The Grand Tournament start vanaf augustus en is beschikbaar voor iedereen die Hearthstone speelt, dus voor de Android, iOS én PC-systemen. Wat vind jij van deze uitbreiding? Zal Inspire voor een nieuwe Hearthstone-ervaring zorgen? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch