Menu Premium
Loading...

Hearthstone nu beschikbaar voor smartphones

Gamekings Redactie 14/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hearthstone draait inmiddels al een lekkere tijd mee op de PC en tablets en het enige wat nog miste was het kleinste scherm in de familie der schermen: de smartphone. De familie is vanaf vandaag compleet, want Hearthstone is nu beschibaar voor smartphones.

De card-game kende iets meer dan een jaar geleden zijn officiƫle release. Inmiddels is de game twee betaalde uitbreidingen rijker en heeft de game een uitbreiding van het beschikbare kaartdeck ondervonden. De game is een aantal maanden terug verschenen voor de tablet wat voor veel mensen de ideale manier bleek te zijn om hun tijd te vertoeven in de trein, bus of gewoon thuis op de bank. Geen tablet, geen zorgen, want vanaf nu is het dus mogelijk om op je smartphone het kaartgevecht aan te gaan. Waarschijnlijk zal er wel iets meer geknoei bij komen kijken, zeker als je te kampen hebt met het dikke-vinger-syndroom, maar spelen zul je!

De game blijft cross-platform waardoor je progressie op PC, tablet en smartphone gelijk blijft. Ook weet je als speler niet achter wat voor platform je tegenstander zit, aangezien spelers op verschillende platformen gewoon tegen elkaar kunnen spelen.

Hearthstone nu beschikbaar voor smartphones

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch