Menu Premium

Hearthstone krijgt Tavern Brawl-modus

Karen Koch 10/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hearthstone, wat valt er nog over te zeggen. De immens populaire cardgame van Blizzard blijft maar groeien, maar dat betekent ook dat mensen nieuwe uitdagingen willen. Wat betekent dit in de praktijk? Dat Blizzard aan de slag mag! Dat ze dat ook daadwerkelijk hebben gedaan, wordt nu bewezen, want Hearthstone krijgt een Tavern Brawl-modus.

De game is pas een paar maanden officieel uit en krijgt nu al een nieuwe modus. Dat belooft veel goeds, ook voor de toekomst! Deze Tavern Brawl-modus werd natuurlijk gisteren al geteased via Twitter, maar nu hebben we ook een officiƫle bevestiging. Tavern Brawl belooft in ieder geval nieuwe gameplay door je elke week tegen een andere tegenstander te laten strijden. Dat klinkt als gewone Hearthstone? Nou, niet helemaal: deze Tavern Brawl-wedstrijden krijgen extra regels betreffende je decks of de manier waarop je ze mag spelen. Dit kan dus tegen vreemden, maar je kan ook je vrienden uitdagen voor een potje Tavern Brawlen! Een nadeel is wel dat deze modus slechts om de zo veel tijd beschikbaar zal zijn. Na elke zo veel matches zal Tavern Brawl tijdelijk dichtgegooid worden, waarschijnlijk om de nieuwe regels vast te leggen.

Heb je zin om met Tavern Brawl-regels het tegen je vrienden op te nemen? Dat kan al snel! Volgens Blizzard gaan de eerste Brawls rond mid-juni van start.

Bron: Battle.net

Hearthstone krijgt Tavern Brawl-modus

Hearthstone krijgt Tavern Brawl-modus

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch