Menu Premium

Hearthstone krijgt nieuwe heroes voor de classes

Tim Koelen 04/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er werd gisteren al een beetje geteased dat er iets nieuws aan stond te komen voor Blizzard’s kaartspel Hearthstone. Vandaag is bekend geworden dat nieuwe helden het strijdveld zullen betreden. Dit betekent niet dat er nieuwe classes komen, maar dat de verandering puur een cosmetische optie is.

King of Dwarfs Magni Bronzebeard zal zijn troon in Ironforge verlaten voor Hearthstone. Hij vervangt voormalig Warchief van de Horde Garrosh Hellscream in de warrior-klasse, maar alleen als jij als speler de portemonnee trekt. De dwergenkoning zal het effect van de hero power dus niet veranderen. Omdat de verandering puur cosmetisch is, zullen we alleen een verandering zien in het portret van de warrior-klasse die bij Bronzebeard geanimeerd is. Daarbij zal een klein deel van het speelbord rondom de Hero afwijken en krijg je een nieuwe bijpassende cardback.

Het is nog niet bekend wanneer Magni naar Hearthstone komt, maar Blizzard zal niet wachten tot er 9 nieuwe heroes af zijn. Wil je meer zien van Magni Bronzebeard? Check dan vooral even de video hieronder!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch