Menu Premium

Harry Potter Wizards Unite toont eindelijk eerste beelden

Hylke Haagsma 12/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar zijn ze dan eindelijk. De eerste gameplay details van Harry Potter: Wizards Unite. WB Games en Niantic brachten ze naar buiten.

Gameplay beelden

Als speler begin je in de game als rekruut binnen de Statute of Secracy Task Force om een Calamity te onderzoeken en te leren beheersen.Je kunt spreuken gebruiken, artefacten zoeken, en nog veel meer. Ook zul je niet moeten worden gespot door dreuzels. Inss spelen een rol in de game, daar kunnen spelers hun Spell Energy opladen ( heb jij er ooit van gehoord in het Harry Potter universum?). Daarnaast kunnen ze er ingrediënten verzamelen en portkeys verzamelen. Het is ook mogelijk om samen te werken met andere spelers en Wizarding Challenges aangaan.

Harry Potter Go

De game doet natuurlijk sterk denken aan Pokemon Go omdat er gebruik wordt gemaakt van dezelfde techniek. Denk jij dat het Harry Potter universum net zo geschikt is voor dit concept als het dat bij Pokemon was? De game is dan ook afkomstig van de bedenker van Pokemon Go. Het instapniveau van deze game lijkt echter best hoog te zijn en de game zal dan ook mogelijk meer voor de echte fans zijn. Zien we binnenkort weer parken vol met kinderen die deze mobiele game aan het spelen zijn? De game moet in 2019 uitkomen en is bij de lancering direct in het Nederlands beschikbaar.

Harry Potter RPG

Naast deze mobiele game gaan er al lang geruchten rond over een Harry Potter RPG. Van deze game lekte zelfs een trailer uit. Warner Bros claimde de video vervolgens waardoor hij nu niet meer te zien is. Het gerucht werd geloofwaardiger dankzij deze claim. Wanneer de RPG zou uitkomen is nog niet bekend.

Welke game zie jij zitten? Ga je liever voor de mobiele versie of een serieuzere Harry Potter RPG op je PC of console?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch