Menu Premium

Harry Potter spelen in de nieuwste Sims 4 pack

Jelle Klaver 21/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tien september gaat de dag worden dat Sims 4 fans lekker als Harry Potter door hun spel kunnen lopen. Dan komt namelijk de nieuwste game pack uit voor de game van EA. Realm of Magic is alweer de derde uitbreiding van 2019 en dat vinden de fans echt niet erg.

Toveren

Wat staat er nou allemaal te gebeuren in Sims 4: Realm of Magic? Je kan er vooral veel met een stokkie zwaaien en spreukjes uit kramen, de wereld waar je dit in gaat doen heet Glimmerbrook. Ook kan je als een ouderwetse ketter heks toverdrankjes maken en die dan weer uitproberen op de andere Sims in de wereld. Wil je nou weten wat er nou nog meer allemaal in de nieuwe game pack bij komt, op de site van EA wordt alles kort uitgelegd.

Uitbreidingen

De laatste tijd ligt EA natuurlijk niet erg goed met de gamende mensen onder ons. Maar bij de Sims 4 community hebben ze eigenlijk niet heel veel te klagen. Er komt minimaal 3 keer per jaar een uitbreiding uit voor de game en als het aan de fans ligt, gaat dat nog jaren zo door. Nu komt dus de Realm of Magic update uit en dat doet denken aan een aantal paar jaar terug. Want 7 jaar geleden kwam de immens populaire Sims 3  Supernatural pack uit. Supernatural en Realm of Magic lijken enorm veel op elkaar en Supernatural was een enorme fan favorite. Buiten alle DLC, Expansions of hoe je ze ook wilt noemen, zijn dat niet de enige uitbreidingen dit jaar. Zo werd het hele uiterlijk van de EA game veranderd, wat hier en daar wat voor verwarring zorgde, maar uiteindelijk door de community werd geaccepteerd.

Ben jij door deze trailer nou helemaal betoverd, of laat dit je zo koud als een heks? Drop hieronder even wat je er van vindt!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch