Menu Premium

Harold Ryan stapt na vijftien jaar op als president van Bungie

Gamekings Redactie 28/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ontwikkelaar Bungie, die wij natuurlijk allemaal kennen van Destiny en Halo, heeft naar buiten gebracht dat Harold Ryan is opgestapt bij Bungie. Harold was vijftien jaar werkzaam als president voor het bedrijf en zijn plaats zal ingenomen worden door Pete Parsons, wie sinds 2002 werkzaam is bij Bungie. Het wordt zijn taak het team bij Bungie leiding te geven.

Bungie geeft daarnaast aan dat zij dit zien als een nieuw begin en een nieuwe uitdaging. De ontwikkelaar zal zich echter blijven inzetten om goede Destiny-ervaringen te maken en door te gaan met waar Bungie al sinds de oprichting mee bezig is: het maken van games.

Tot slot had de nieuwe CEO Pete Parsons nog wat lovende worden over zijn voorganger: “Ik wil Harold persoonlijk bedanken voor zijn vriendschap, passie, het harde werken en al zijn inzet om Bungie het geweldige bedrijf te maken dat het nu is. Als team hebben we vele overwinningen, maar ook tegenslagen doorstaan. Aan de spelers van Destiny wil ik vertellen dat mijn nummer 1 prioriteit is en ook altijd is geweest om fantastische games af te leveren die wij met zijn allen kunnen delen. Ik geloof erin dat Destiny een ervaring biedt die je elders niet meer zo snel zal krijgen, ” aldus Parsons.

Waarschijnlijk zal er weinig veranderen bij Bungie onder dit nieuwe bewind, alhoewel het natuurlijk altijd interessant blijft om te zien wat een nieuwe leider weet te brengen. Gaat Bungie op dezelfde voet verder, of komen er veranderingen? Discussieer mee in de comments!

Harold Ryan stapt na vijftien jaar op als president van Bungie

Harold Ryan stapt na vijftien jaar op als president van Bungie

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch