Menu Premium

Harmonix stelt januari patch Rock Band 4 uit door bug

Lisette Atsma 21/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Harmonix is tegen een klein probleempje aangelopen. De patch die deze maand een verzameling bug fixes zou brengen, is uitgesteld. Terwijl ze de update aan het afronden waren kwamen ze namelijk nog een bug tegen. De patch gaat nu in de eerste week van februari uit komen.

De nieuwe bug wordt veroorzaakt door de fix op het probleem van de Overdrive squeeze. De overdrive squeeze vindt niet meer plaats, maar de fix zorgt ergens anders in de game voor een probleem. Harmonix wil dit probleem oplossen voordat ze de patch uit gaan brengen, vandaar dat het nog een weekje langer duurt. Helaas betekent het ook dat we iets langer moeten wachten op de reset van het leaderboard en het toevoegen van de Vault Suits.

Omdat de patch deze maand niet verschijnt, wordt de er op volgende DLC ook tijdelijk uitgesteld. De patch én DLC met nieuwe liedjes gaan nu verschijnen tussen één en vijf februari. In het vervolg gaat Harmonix ook proberen om alle patches ‘ongeveer een maand na elkaar’ te laten verschijnen. Oftewel, de patch van maart gaat in het begin van de maand, liefst al in de eerste week, plaats vinden. Zo wil Harmonix meer duidelijkheid brengen in hun update schema.

 

Harmonix stelt januari patch Rock Band 4 uit door bug

Harmonix stelt januari patch Rock Band 4 uit door bug

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch