Menu Premium

Harmonix reset leaderboards Rock Band 4 vanwege bug

Mark Hoogland 23/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vette pech voor iedereen die zich de laatste tijd heeft uitgesloofd om de online top van Rock Band 4 te bereiken: Harmonix ziet zich dankzij een bug genoodzaakt om de leaderboards volgende maand te resetten.

Een foutje in de code van Rock Band 4 zorgde ervoor dat slimme drummers hun overdrive dubbel konden inzetten, wat uiteraard onterecht voor hoge high scores zorgde. Aangezien het herstellen van deze bug alle songs en moeilijkheidsgraden treft, kan Harmonix niet anders dan alle online leaderboards op nul zetten. Bijkomend voordeel is wel dat spelers in het vervolg niet kunnen worden afgetroefd door onnatuurlijk goed scorende drummers. Daarnaast verzekert Harmonix dat local saves en songstatistieken onaangeroerd blijven.

De nieuwste update voor Rock Band 4 gaat in januari live, en bevat naast de bug fixes en verbeteringen ook nieuwe outfits. Harmonix kondigde bovendien een nieuwe crossover met een bekende studio aan, vergelijkbaar met de onlangs toegevoegde Vault Suit van Bethesda’s Fallout 4.

Bron: Harmonix

Harmonix reset leaderboards Rock Band 4 vanwege bug

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch