Menu Premium

Harmonix kondigt morgen hun nieuwe game aan

Gamekings Redactie 03/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Harmonix kondigt morgen hun nieuwe game aan, dat maakt de gamestudio via hun Twitter-account bekend. Harmonix Music Studio is de bedenker en ontwikkelaar van populaire games zoals Rock Band, Dance Central en mag zich de geestelijk vader van de Guitar Hero serie noemen.

Harmonix Music Studio ontwikkelde in hun beginjaren games voor uitsluitend Sony, maar het lukte nooit om echt een mainstream succes te boeken. In 2005 kwam daar verandering in, er werd leven geblazen in de Guitar Hero serie. Een unieke game, de eerste twee mainstream titels kon de game ontwikkelaar op haar CV zetten. Nadat het tweede deel van de serie uit was gekomen werd deze voor een aanzienlijk bedrag verkocht aan MTV, die er op hun beurt er een nog groter succes van wisten te maken.

Na deze game was het lang stil rond Harmonix. Ze probeerden nog met de games Rock Band en Dance Central dezelfde status te bereiken als destijds was gelukt met Guitar Hero, maar helaas voor hen zonder succes.

Harmonix kondigde de aankondiging aan via een aankondiging op Twitter (om het gemakkeljik te maken en daar houden we natuurlijk allemaal van). Via de Tweet laat de game ontwikkelaar weten dat het geen nieuwe Rock Band of Dance Central titel wordt. Dit is zeer interessant aangezien de game ontwikkelaar eerder heeft laten weten aan drie nieuwe titels te werken die verder ingaan op de mens-computer interactie. We moeten morgen in ieder geval maar goed opletten wat Harmonix gaat doen. Mijn aandacht is zeker gewekt!

Harmonix heeft ons vroeger doen verbazen met de Guitar Hero reeks. Ze hebben dus al bewezen meer in hun mars te hebben dan ze doen uitstralen. Denk jij dat de nieuwe titel van Harmonix net zoveel rockstatus zal hebben als eerdere titels?

Harmonix kondigt morgen hun nieuwe game aan

Harmonix kondigt morgen hun nieuwe game aan

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch