Menu Premium
Loading...

Harmonix kondigt Fantasia: Music Evolved aan voor Kinect

Karim Shehata 04/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Harmonix, de studio die de Guitar Hero en Rock Band franchises op de kaart heeft gezet, gaat nu een nieuwe poging wagen muziek games populair te maken onder de gamers. Waar Activision een paar jaar geleden al stopte met het ontwikkelen van de Guitar Hero reeks, en ook de wekelijkse Rock Band downloadable content inmiddels gestopt is, vindt Harmonix het tijd voor iets nieuws. In samenwerking met Disney komt de studio met een nieuwe muziek game, want Harmonix kondigt Fantasia: Music Evolved aan voor Kinect.

De game, gebaseerd op de Fantasia films, zorgt ervoor dat de muziekliefhebbers straks misschien wel zwiepend en zwaaiend voor de Kinect sensor staan. Uit de trailer kunnen we op maken dat we muziek van onder andere Bruno Mars, Avicii en zelfs Queen kunnen verwachten in Fantasia: Music Evolved. Redelijk divers dus, alhoewel er bij de aankondiging nog geen officiële tracklist is vrijgegeven.

Harmonix gaat dus de samenwerking met Disney aan voor deze game. Aangezien de game gebaseerd is op de Fantasia franchise, ben je in deze game de leerling van tovenaar Yen Sid, vanzelfsprekend bekend uit de films. Harmonix en Disney beweren dat we straks “magische werelden kunnen ontdekken en transformeren” door middel van het uiten van je muzikale creativiteit. Hoeveel muzikale creativiteit Harmonix en Disney hebben weten we pas in 2014, aangezien de game dan pas in de winkels verschijnt. Fantasia: Music Evolved komt uit voor Kinect op de Xbox 360 en voor Kinect op de Xbox One.

Denk jij dat Harmonix het nog in zich heeft om goede muziek games af te leveren?

Harmonix kondigt Fantasia: Music Evolved aan voor Kinect

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch