Menu Premium

Harmonix haalt 15 miljoen dollar binnen vlak voor Rock Band 4 launch

Gamekings Redactie 09/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor ontwikkelaar Harmonix zijn het financieel gezien niet de meest luxe tijden, maar vlak voor de launch van Rock Band 4 zijn er verschillende investeerders die erop vertrouwen dat Harmonix door Rock Band 4 op zal leven. Verdeeld over veertien investeerders heeft Harmonix namelijk zo’n 15 miljoen dollar binnengehaald.

Dit werd duidelijk door een document van de US Securities and Exchange Commission. Het bedrag 15 miljoen dollar is door veertien investeerders in Harmonix gestoken, al is niet bekendgemaakt wie de investeerders zijn en hoeveel geld de individuele investeerders hebben gegeven. Dat zal voor Harmonix niet veel uitmaken, want alle financiële hulp is momenteel meer dan welkom.

Door magere tijden heeft Harmonix, in samenwerking met Mad Catz, aan Rock Band 4 moeten werken met “één van de laagste budgetten die ze ooit hebben gehad”. Of het geïnvesteerde bedrag hier nog invloed op zal hebben, is niet duidelijk, maar de investeerders hopen Harmonix terug naar de tijden van succes te brengen.

Rock Band 4 verschijnt 6 oktober voor de Xbox One en PlayStation 4. Heb jij net zo veel vertrouwen in een opleving van Harmonix als de investeerders, of denk jij dat hier sprake is van weggegooid geld? Laat het weten in de comments!

Bron: Gamesindustry.biz

Harmonix haal 15 miljoen dollar binnen vlak voor Rock Band 4 launch

Harmonix haal 15 miljoen dollar binnen vlak voor Rock Band 4 launch

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch