Menu Premium
Loading...

Happy Wars Xbox One Announce Trailer

Gamekings Redactie 12/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een titel die het ondanks wisselvallige reviews toch heel aardig gedaan heeft, is Happy Wars. De game was al eerder te spelen op de PC en Xbox 360 maar zal nu ook op de Xbox One verschijnen met een paar nieuwe gameplay elementen en personages. Als je wilt weten welke nieuwe elementen je zoal verwachten kunt, check dan deze Happy Wars Xbox One Announce Trailer.

Happy Wars is, zoals je al wel uit de titel kunt halen, een game vol chaos en gekte. Het gaat om een oorlog waarin twee teams van 15 spelers elkaars basis moeten overnemen. De game is logischerwijs grotendeels multiplayer-based maar heeft ook een klein singleplayer gedeelte in de vorm van een campaign waarin het jouw taak is om een ontvoerde prinses te redden. De game is met gemengde gevoelens ontvangen bij zowel de pers als het publiek; zo vonden gamecritici dat de game moeilijk aan te raden is door onder andere connectieproblemen. Hier hebben de mannen achter Happy Wars middels een update echter een einde aan gemaakt. Happy Wars is de eerste game gemaakt door het bedrijf Toylogic, en voor een debuterende ontwikkelaar doen ze het bijzonder goed.

Ben jij van plan om Happy Wars te spelen? Of speel je deze game al een tijdje en kijk je uit naar meer van het Toylogic team? Laat ons weten wat jij van deze game vindt en check deze Happy Wars Xbox One Announce Trailer.
Happy Wars Xbox One Announce Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch