Menu Premium

Halo TV serie heeft eindelijk z’n Master Chief acteur binnen

Hylke Haagsma 19/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

We wachten al een poosje op de komende Halo TV-serie. Dit is een medium voor de franchise waar al jaren over wordt gepraat, er waren geruchten en er werd geteased. Hoe dan ook, we weten nu gelukkig wie de rol van Master Chief in de komende serie op zich zal nemen. Dit omdat casting voor het personage is onthuld. En dat is best een bekende naam, voor sommige mensen dan tenminste.

Wie gaat een van de grootste game characters ooit spelen?

De Master Chief wordt geportretteerd door Pablo Schreiber. Ken je hem niet? Hij portretteert Pablo Schreiber George Mendez in Orange Is The New Black, Mad Sweeney in American Gods samen met William Lewis in Law & Order: Special Victims Unit. Nu zal de acteur een rol gaan spelen van een geliefd personage dat sinds het eerste deel uit 2001 al als hoofdrolspeler in de Halo-franchise werd gezien. Naast de aankondiging van Master Chief, kwamen we erachter dat Yerin Ha werd gecast als Quan Ah. Dat is een personage dat niet voorkomt in de serie.

Hoewel we geen details hebben over het verhaal, wisten we al dat Master Chief een belangrijke rol zou gaan spelen.  Natuurlijk komen er meer berichten naar buiten over de serie naarmate de tijd verstrijkt. En we zullen zeker de serie in de gaten houden. Maar misschien zullen we dit jaar iets op de E3 horen om de game die wordt aangepast voor een televisieserie verder te op te hypen!

Gaan jullie Halo bekijken op je beeldscherm?

Heb jij zin in een Halo televisie serie? En denk je dat het verhaal van de Master Chief geschikt is om passief naar te kijken in plaats van zelf die controller in de handen te nemen? Laat het ons weten in de comments en stel daar ook al je vragen! Brand gerust los over deze game legende!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch