Menu Premium

Halo: Spartan Assault domeinnamen zijn geregistreerd

Gamekings Redactie 01/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat 343 Industries niet stil zit, dat werd wel duidelijk bij de presentatie van de Xbox One. Waar Steven Spielberg, de filmlegende zelf, nog aankondigde dat er een serie van de videogameserie zit aan te komen duikt er vandaag wel een heel opmerkelijk nieuwtje op. De Halo: Spartan Assault domeinnamen zijn geregistreerd.

Het gaat in totaal om vijf domeinnamen die praktisch weinig verschillen van elkaar: SpartanAssault.net, HaloSpartanAssault.com, Halo-SpartanAssault.com, Halo-SpartanAssault.net, and HaloSpartanAssault.net. Alle vijf zijn eind mei geregistreerd bij DNSination Inc, waar Microsoft een “erg goede cliënt” van blijkt te zijn. Dankzij de minuscule verschillen in de titels laat een exacte naam wel weinig te speculeren over.

Aangezien het verwacht wordt van Microsoft dat er meer informatie over Halo 5 op de E3 over twee weken wordt onthuld, en een heel stuk minder over de Halo TV-serie, is het de vraag wat deze nieuwe naam nou feitelijk inhoudt. Loopt het bedrijf te sleutelen aan nieuwe Halo-game of kunnen we mogelijk iets als een nieuwe uitbreiding op Halo 4 verwachten?

In 2009 werd er dan wel weer een fanfictie met de naam Halo: Spartan Assault geschreven door een fanatieke fan. Het zou dus zelfs mogelijk zijn dat Microsoft zijn best doet om hun IP te beschermen. Maar met de E3 over twee weken om de hoek, zou dat een erg onpraktische keuze zijn om dat op dit moment te doen.

Hoewel het slechts om een vijftal domeinnamen gaat is het wel erg aannemelijk dat Microsoft op iets zit te broeden. Zou het om Spielberg zijn nieuwe liefdeskindje kunnen gaan, of komt het bedrijf over twee weken toch op de proppen met een nieuwe Halo-game?

Halo: Spartan Assault domeinnamen zijn geregistreerd

Halo: Spartan Assault domeinnamen zijn geregistreerd

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch