Menu Premium
Loading...

Halo: Spartan Assault Announce Trailer

Gamekings Redactie 04/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na het grote succes van de Halo games voor de console brengt Microsoft in juli een Halo game uit voor Windows 8 devices, Halo: Spartan Assault. De game wordt, net als Halo 4, ontwikkeld door 343 Industries en zij werken samen met de Nederlandse studio, Vanguard Games. Wat je van deze Halo game kunt verwachten, check je in deze Halo: Spartan Assault Announce Trailer.

Halo: Spartan Assault speelt zich tussen de gebeurtenissen van Halo 3 en Halo 4 af . De game bevat 25 unieke missies welke gebaseerd zijn op de eerste missies van Spartan Ops. In de game wordt het verhaal verteld over de oorlogen tussen de Human en de Covenant. Je ziet in Halo: Spartan Assault dit verhaal aan boord van de UNSC Infinity door de ogen van Commander Sarah Palmer of door de ogen van Spartan Davis. Je gaat in de game de strijd aan met de Covenant en doorloopt daarbij de 25 missies. Daarnaast kun je meer dan 40 achievements en medailles verzamelen en kun je zien hoe je vrienden het doen in de leaderboards wanneer je de Weekly Challenges probeert te behalen.

Ben jij een Halo fan en sta je te springen na het zien van deze trailer? Of vind je het niks en wacht je liever tot een nieuwe Halo voor de console? Wanneer je aan de slag gaat met Halo: Spartan Assault en je bent al in het bezit van Halo 4 kun je naast andere integratietoepassingen ook XP, achievements en emblemen verdienen voor jouw Halo 4 Spartan. Halo: Spartan Assault verschijnt in juli voor Windows 8 devices, dus heb je een Windows 8 telefoon, tablet of PC? Check dan in deze Halo: Spartan Assault Announce Trailer of dit een game voor jou is.

Halo: Spartan Assault Announce Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch