Menu Premium

‘Alle Halo: Master Chief Collection games komen dit jaar nog naar PC’

Koos Mooten 27/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Microsoft kondigde onlangs aan dat Halo: The Master Chief Collection officieel naar PC komt via de Windows Store en Steam. Ontwikkelaar Splash Damage laat weten dat we alles nog voor het einde van het jaar kunnen verwachten.

Eerder nog liet Microsoft weten z’n tijd te zullen nemen voor Halo: MCC en de games 1 voor 1 te releasen op PC om zo ervoor te zorgen dat iedere individuele game kan voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die er zijn gesteld. Echter hebben we nog niets gehoord over een officiële releasedatum.

Halo: Reach komt als eerste naar PC en Xbox One

De allereerste game die uit moet komen op PC en Xbox One is Halo: Reach. De games komen dus om de beurt uit en ontwikkelaar Splash Damage (die verantwoordelijk is voor de PC port) laat weten dat alle games dit jaar nog gereleased gaan worden. Daarmee verwachten wij dat de eerste (Halo: Reach) deze zomer al moet gaan uitkomen, anders wordt het wel een erg druk najaar voor Microsoft.

Vorige Halo PC ports waren matig

Niets is echter nog officieel maar ik kan eerlijk gezegd niet wachten om aan de slag te gaan met de PC versie van Halo. Ik heb ooit Halo: Combat Evolved en late de Vista-exclusive Halo 2 gespeeld, maar beide waren magere ports en ook helaas niet meer te spelen (ik heb ze nog wel in doos!). Zodra we meer weten over Halo: MCC hoor je het uiteraard van ons!

Zit jij te wachten op de PC release van alle Halo games? Laat het ons weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch