Menu Premium

Halo Infinite zal niet lanceren met een Battle Royale modus

Hylke Haagsma 22/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Battle Royale is de aller populairste game modus van het moment. Een game hoort er bijna niet bij wanneer het geen Battle Royale modus bevat. Fortnite, Apex Legende, Battlefield Firestorm en Call of Duty Blackout. Maar Halo Infinite zal deze trend niet gaan volgen. Tenminste, bij lancering niet.

Halo Infinite is geen meeloper

Halo: Infinite is een game waar veel gamers naar uitkijken tijdens de persconferentie van Microsoft op de E3 van dit jaar. Tot nu toe weten we dat de game Master Chief zal gaan bevatten en daarnaast zou het een soort spirituele reboot zijn. Maar we weten niet veel en tijdens de E3 zullen we mogelijk wel veel meer te weten komen. Een Battle Royale modus zullen we in ieder geval niet gaan zien op de E3 voor Halo Infinite.

De eerdere speculaties over een Battle Royale modus in Halo hebben ertoe geleid dat Frank O’Connor van ontwikkelingsstudio 343 Industries, het bedrijf dat werkt aan Halo: Infinite, van zich laat horen. Volgens Frank O’Connor is er binnen Halo Infinite geen battle royale-modus beschikbaar. Het team zal geen commentaar geven op verdere geruchten over de verschillende modus in de game. En verwacht geen officiële Battle Royale modus. En officieel is hier een belangrijk woord. Dit omdat het lijkt alsof dit een potentiële onofficiële spelmodus zou kunnen zijn voor de game, omdat O’Connor heeft verklaard dat spelers door het gebruik van Forge een vergelijkbare ervaring kunnen creëren.

Wil jij Battle Royale in Halo?

Zie jij Battle Royale nou wel zitten in Halo Infinite? En hoe zou je dit precies voor je zien? Laat het ons weten in de comments! Stel daar ook gelijk al je vragen over de nieuwste Halo game. Nog eventjes wachten tot de E3, en dan gaan we mogelijk heel veel meer horen over een van de beste exclusives van Xbox!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch