Menu Premium

Halo Infinite wordt ‘spiritual reboot’ volgens 343 Industries

Hylke Haagsma 01/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bonny Ross gooit er een hoop uitspraken over Halo Infinite uit de laatste tijd, de grote baas bij 343 Industries geeft nu aan dat Halo Infinite de ‘spiritual reboot’ gaat worden van de Halo-franchise. 343 doet er alles aan om de oude essentie van Halo en alles wat de oudere Halo games goed maakte weer in de nieuwe game te stoppen.

Oude glorie

In een interview met IGN spreekt ze uitgebreid over de nieuwste game en over Halo in het algemeen. Ze willen met Halo Infinite een Halo neerzetten die je weer doet denken aan de gloriedagen van Halo. En dan moet je toch echt terug naar de eerste drie Halo games. De multiplayer van Halo 4 en 5 zou een leerzame ervaring zijn geweest voor het team. Ook zouden ze hebben geleerd van hun werk aan Halo: The Master Chief Collection. Een game die op z’n zachtst gezegd niet helemaal lekker uit de startblokken kwam.

Battle-Royale mode

Ook zijn er geruchten over een Battle-Royale mode voor de game. Er is op dit moment nog niks bevestigd en dat zal voorlopig nog wel even zou blijven als we Halo franchise manager Frank O’Connor mogen geloven. Hij reageerde op Twitter dat de uitspraken van Ross zeker niet betekende dat een Battle Royale modus bevestigd was voor de nieuwe Halo game. “I don’t know how you get from ‘Sandbox is capable of’ to ‘basically confirmed”, vertelde O’Connor. “The sandbox is also capable of 1:1 Big Team Invisible Low G SWAT Vehicle Fiesta and I can tell you that’s not happening because I’ve pitched it for five games straight now.”

Wat verwachten jullie van de nieuwe Halo? Zouden de oude gloriedagen weer herleefd kunnen worden? En welke Halo mis jij het meeste? Laat het ons weten in de comments! Wij zijn benieuwd naar jullie tofste avonturen met ( of zonder ) de Masterchief!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch