Menu Premium

Halo Infinite officieel bevestigd voor Xbox op E3 2019

Hylke Haagsma 05/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

In 2018 was daar dan Halo Infinite, met een cinematic trailer die de game aankondigde. Verder weten we nog behoorlijk weinig over de game, maar in juni gaan we eindelijk wat meer te weten komen over Halo Infinite. De game is namelijk aanwezig op de E3 van 2019!

Wat gaan we zien van Halo Infinite?

Bonnie Ross van 343 Industries heeft bevestigd dat Halo Infinite aanwezig is op de E3 van 2019. Game director Chris Lee zal aanwezig zijn tijdens de show. Is de E3 van 2019 dan het moment waarop we de gameplay gaan zien? Gaan we het verhaal met de Masterchief zien? Microsoft gaf in elk geval aan dat ze groots aanwezig zouden zijn op de E3, dit terwijl Sony afwezig is. Zullen we worden weggeblazen op de E3 door Halo Infinite? Ross heeft helaas geen verdere details bekend gemaakt over wat ze gaan laten zien van Infinite op de E3 van 2019.

Er zijn geruchten dat Halo Infinite zomaar eens een game kan zijn die ook op de volgende Xbox kan uitkomen. Ook zou het een mogelijkheid kunnen zijn dat de titel zowel op de Xbox One als zijn opvolger uit zou kunnen komen.

Een spiritual reboot met Battle-Royale mode

Bonny Ross gooit er sowieso een hoop uitspraken over Halo Infinite uit de laatste tijd, de grote baas bij 343 Industries geeft ook aan dat Halo Infinite de ‘spiritual reboot’ gaat worden van de Halo-franchise. 343 doet er alles aan om de oude essentie van Halo en alles wat de oudere Halo games goed maakte weer in de nieuwe game te stoppen. In een recent interview heeft ze ook aangegeven dat Halo Infinite’s sandbox multiplayer potentie heeft voor een Battle Royale modus. Krijgt deze succesvolle franchise dan ook een Battle Royale?

Wat hopen jullie eigenlijk te zien op de E3 van Halo Infinite? En hoop je dat de game uitkomt op de Xbox One of op de volgende Xbox? Laat het ons weten in de comments en vul ook vooral onze poll in!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch