Menu Premium

‘Halo Infinite krijgt mogelijk een Battle Royale Mode’

Hylke Haagsma 28/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

In een recent interview met Bonnie Ross van 343 Industries heeft ze aangegeven dat Halo Infinite’s sandbox multiplayer potentie heeft voor een Battle Royale modus. Krijgt deze succesvolle franchise dan ook een Battle Royale?

Battle Royale met de Masterchief

Er is op dit moment nog niks bevestigd en dat zal voorlopig nog wel even zou blijven als we Halo franchise manager Frank O’Connor mogen geloven. Hij reageerde op Twitter dat de uitspraken van Ross zeker niet betekende dat een Battle Royale modus bevestigd was voor de nieuwe Halo game. “I don’t know how you get from ‘Sandbox is capable of’ to ‘basically confirmed”, vertelde O’Connor. “The sandbox is also capable of 1:1 Big Team Invisible Low G SWAT Vehicle Fiesta and I can tell you that’s not happening because I’ve pitched it for five games straight now.”

Of toch niet?

In 2017 was er ook al wat afgunst richting Battle Royale vanuit 343 Industries, toen vertelde een Halo developer dat de enige BR waar ze geïnteresseerd in waren op dat moment Battle Rifle was.

Wel is het interessant dat Ross specifiek verwijsde naar Apex Legends in haar commentaar op Battle Royale. Fortnite en Halo zijn niet te vergelijken, maar Apex Legends lijkt wat meer op Halo. Het moet bij 343 Industries toch zijn opgevallen hoe Apex Legends weet te scoren?!

Halo Infinite is in ontwikkeling voor de Xbox One en de PC. Er is nog geen releasedate maar die lijkt er toch wel aan te zitten komen aankomende E3. Het is een gerucht dat Halo Infinite een launch title zou zijn voor de nieuwe Xbox.

Zien jullie een Battle Royale modus zitten in de nieuwe Halo? Of vinden jullie dat 343 Industries niet moet meegaan met deze trend? Laat het ons weten in de comments, wij zijn namelijk benieuwd. Hoe zou Halo een toffe Battle Royale moeten krijgen? Met rijdende en vliegende voertuigen?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch