Menu Premium

Halo Infinite krijgt een free-to-play multiplayermodus

Alex 01/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er ging al een gerucht over het wereldwijde web dat de aankomende game Halo Infinite een free-to-play model zou gaan krijgen. Microsoft was uiteraard ook op de hoogte van deze geruchten en zij hebben deze dan nu ook bevestigd. Halo Infinite krijgt een free-to-play multiplayermodus.

Halo Infinite ‘is gratis’

Microsoft wist dit te bevestigen via het officiële Twitterkanaal van Halo. Hoe het free-to-play model er precies uit gaat zien is door Microsoft nog niet bekendgemaakt. Volgens de geruchten zou het samen kunnen gaan met een Battle Pass; wat niet geheel ondenkbaar is. Of Xbox-spelers een Xbox Live Gold-abonnement nodig hebben om met de multiplayermodus aan de slag te kunnen gaan – er gaan verhalen over het net dat dit niet nodig zal zijn – is ook nog niet helemaal duidelijk. Volgens de Tweet zal Microsoft hier snel meer duidelijkheid over gaan geven.

Maar dat is nog niet alles

Een free-to-play multiplayermodus is echter nog niet alles. Het nieuwe deel uit de langlopende Halo-franchise zal ook 120fps gaan ondersteunen op de Xbox Series X. Verdere details over deze framerate heeft het bedrijf eveneens nog niet bekendgemaakt.

Xbox Series X launch game

Halo Infinite is het zesde deel (main storyline) uit de serie en komt uit de spreekwoordelijke stallen van 343 Industries. Jij als speler kruipt wederom in de digitale huid van het alom bekende personage Master Chief. De game staat gepland voor een release tegelijkertijd met de launch van Microsoft’s nieuwe console; de Xbox Series X. Vanaf die dag zal de game ook beschikbaar zijn voor de Xbox One en de PC. Wat zijn jouw gedachten bij het free-to-play model? Hoe siked ben je eigenlijk nog voor deze titel? Laat het ons vooral weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch