Menu Premium

‘Halo Infinite gedeelte van de E3 presentatie van Xbox gelekt’

Hylke Haagsma 27/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De E3 staat voor de deur en wat is een E3 zonder leaks? Greenskull beweerd te weten wat Xbox gaat doen met Halo Infinite op de E3 dit jaar…

Een Halo Infinite trailer begint met de Master chief…

Volgens de beste man zou Halo een trailer krijgen op de E3. Je zult gelijk de Master Chief te zien krijgen die kijkt naar de verschillende armour sets die hij de afgelopen jaren gedragen heeft. Hij weet niet welke hij moet kiezen… Hoe de trailer verder zou gaan kun je hieronder lezen.

Je ziet het bij Gamekings

Wat denken jullie? Zal de trailer er echt zo uit gaan zien op de E3? Hoe dan ook, je ziet het straks tijdens de E3 op Gamekings!

Laat in de comments vooral weten op welke game jij het meeste zit te wachten en waarom juist deze game. Wij hebben al enorm veel zin in de E3 en we hopen jullie net zo erg als wij! Ook vragen over Halo of over de E3 zijn natuurlijk van harte welkom hieronder in de comments. Een van de allerleukste onderdelen van de E3 is het speculeren over wat er komen gaat dus laten we dat vooral gezellig met z’n allen doen! Nog een aantal nachtjes slapen en dan gaan we er weer voor in LA!

Kun jij nog wachten?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch