Menu Premium
Loading...

Halo E3 2013 trailer

Gamekings Redactie 13/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een enorme zandvlakte waar een persoon loopt, gehuld in doeken om zichzelf te beschermen tegen de zandstorm. Tot daar ineens een enorme planeet opduikt vanachter een heuvel. Voor je het weet, duikt er een enorme robot op vanuit de grond. Een veel belovend begin van een trailer, maar het zegt nog erg weinig natuurlijk. Tot we daar ineens de Master Chief zien. Het was natuurlijk wel te verwachten, maar nu is het zeker: Halo komt naar de Xbox One. De Halo E3 2013 trailer is wederom maar een CGI trailer, maar het heeft bij ons in ieder geval behoorlijk wat nieuwsgierigheid opgewekt.

Bungie is begonnen met de allereerste Halo voor de originele Xbox in 2002. Halo is een science-fiction first-person shooter. Dit was in die tijd heel bijzonder, want FPS games werkten nooit echt lekker op de consoles. Er was in die tijd, op Goldeneye voor de Nintendo 64 na, geen goede oplossing voor gevonden. Tot Bungie dus met Halo: Combat Evolved op de proppen kwam. Een iconische game is het geworden, welke vele vervolgen heeft gekend en uitgegroeid is tot Microsoft’s belangrijkste gamefranchise.

Binnenkort kunnen we dus aan de slag met Halo voor de Xbox One. Er wordt gepretendeerd dat deze game constant op 60 frames per seconde zal draaien, wat een goede vooruitgang is.

Halo E3 2013 trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch