Menu Premium

Halo 5 ondergaat grote veranderingen na Beta Feedback

Karen Koch 05/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ontwikkelaars gooien hun games natuurlijk in Beta-modus om de reacties van het publiek te peilen. Ook worden de gamers zo ingezet als een soort gametesters, eigenlijk gewoon quality control door de doelgroep. Halo 5 was hier niet anders in. 343 Industries maakt vandaag de resultaten van hun Beta bekend: Halo 5 ondergaat grote veranderingen na Beta Feedback.

De Beta van Halo 5 liep van eind december 2014 tot halverwege januari dit jaar. Dit was behoorlijk vroeg, want de game komt pas bijna een jaar na de Beta uit. Gelukkig was dit wel een actie waar 343 Industries blij mee bleek te zijn, want ze hebben behoorlijk wat waardevolle feedback voor de multiplayer gekregen. Natuurlijk passen ze niet blind alle feedback van de gamers toe, ook de interne testers hebben hun zegje gedaan over Halo 5. De kunst is nu om een balans tussen de twee te vinden: sommige gamers vonden het “dude-bro” gehalte van chestbumps en high fives afdoen aan de sfeer, dit wordt dan ook aangepast naar een strakker, militair thema in de uiteindelijke versie van de game.

Een aantal andere veranderingen die 343 Industries door gaat voeren aan de hand van de Beta zijn:

  • Snellere basisbewegingen
  • Lagere topsnelheid
  • De scope van sniper rifles zal sneller worden
  • Post-death replays worden optioneel gemaakt
  • Chatter kan uit- of aangezet worden in het menu
  • En natuurlijk betere matchmaking!

Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit de aanpassingen, de rest is in het bronbericht te lezen. Halo 5 komt later dit jaar nog uit voor de Xbox One.

Bron: GameSpot

Halo 5 ondergaat grote veranderingen na Beta Feedback

Halo 5 ondergaat grote veranderingen na Beta Feedback

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch