Menu Premium

Halo 5: Memories of Reach update vanaf vandaag beschikbaar

Duncan Israel 13/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Alle Halo 5-spelers hadden het waarschijnlijk al door toen ze vanochtend de game op hun Xbox One opstartte; de Halo 5: Memories of Reach update is vanaf vandaag beschikbaar! Deze zesde gratis uitbreiding voor de game brengt een hoop nieuwe content met zich mee en wij zetten de opmerkelijkste veranderingen voor jullie op een rijtje.

In deze nieuwe uitbreiding gaat het matchmaking-systeem op de schop. In de matchmaking kan je nu uitgebreid je voorkeuren selecteren, waardoor je meer kans hebt om die “perfecte match” te vinden. Daarnaast is het Post Game Carnage Report (PGCR) ook aangepast. Vanaf nu krijg je in het PGCR alle behaalde beloningen uit de match en daarnaast staan nu ook drie van je behaalde rare of legendary medals in beeld. Dit kan je van elke speler uit de match zien, als je door de lijst heen scrollt. Als je nog meer van een speler wilt weten kun je, als je op zijn of haar naam staat, gewoon op A drukken. Dan zie je onder andere alle behaalde medals van de speler, het favoriete wapen van de speler, wie diegene echt een flink pak rammel heeft gegeven en door wie de speler het vaakst is neergeschoten. Met LB en RB kun je ook nog je progressie en al je behaalde commendations zien.

De populaire Infection-modus heeft vandaag ook zijn epische terugkeer naar het Halo-universum gemaakt. In deze zombie-achtige modus speel je een geïnfecteerde, of moet jij juist alle geïnfecteerden een kopje kleiner maken. De nieuwe Arena map, genaamd Stasis, brengt ons naar een afgelegen basis in een ijsgebied. Hier valt wederom genoeg plezier in te beleven.

Wil je naast deze mooie veranderingen ook alle andere patch notes lezen? Check dan vooral even de link in de bronvermelding. Laat ook even in de comments achter of jij hyped bent om deze update helemaal kapot te spelen!

Bron: Halo Waypoint

Halo 5: Memories of Reach update vanaf vandaag beschikbaar

Halo 5: Memories of Reach update vanaf vandaag beschikbaar

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch