Menu Premium

Halo 5 in de Master Chief Collection? Reken er maar niet op..

Hylke Haagsma 25/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aangezien de Master Chief ook aantreed in deeltje 5 van de Halo serie, zou het best wel eens kunnen dat Halo 5:Guardians naar de Master Chief Collection zou komen in de toekomst. We hoeven er echter niet op te rekenen. 343 Industries heeft aangegeven dat ze geen plannen hebben om de game naar de PC over te brengen. Niet met de rest van de games die in de collectie zitten. Is dat even jammer..

Geen Halo 5, wel Halo Reach

Nu Halo: Reach wordt uitgebracht voor Halo: The Master Chief Collection, is Halo 5: Guardians vrijwel de enige reguliere Halo-game die niet is opgenomen in de enorme collectie. Nu 343 Industries zich voorbereidt om de serie op de PC uit te brengen. En het lijkt erop dat het zo zal blijven,voorlopig. 343 Industries community manager Brian Jarrard organiseerde afgelopen weekend een AMA op Reddit . Natuurlijk was één van de vragen die hem werd gesteld of Halo 5: Guardians ging verschijnen in The Master Chief Collection. En dus ook op PC. Jarrard antwoordde: “Onze focus is om MCC en Reach naar PC te brengen, er zijn momenteel geen plannen om Halo 5 over te brengen”.

Hoop voor de toekomst?

Natuurlijk sluit dit niets uit voor de toekomst. Het kan zo nog maar eens gebeuren in de verdere toekomst. De Master Chief Collection gaat ongetwijfeld mee naar de volgende generatie Xbox. En hoe ouder Halo 5 wordt, des te groter de kans in onze ogen. In eerste instantie wordt Halo Reach natuurlijk toegevoegd. Daar kunnen we dan weer even mee vooruit. Ben jij teleurgesteld door dit nieuws? Of zag je het wel aankomen? Laat het ons weten in de comments. Waar je trouwens ook terecht kan voor al je vragen over de Halo games! We hopen uiteraard deze zomer tijdens de E3 weer flink wat nieuws over Halo te krijgen, met name Halo Infinite zou dan in volle glorie te zien moeten zijn. Hopen wij.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch