Menu Premium

Halo 5: Guardians-update Infinity’s Armory nu beschikbaar

Yannick van Doorn 27/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe maand, dus ook een nieuwe update voor Halo 5: Guardians. De eerste update van 2016 is nu beschikbaar en heet Infinity’s Armory. De update brengt naast de gebruikelijke bugfixes en aanpassingen aan wapens en terrein ook tal van nieuwe features.

Infinity’s Armory komt onder andere met twee nieuwe maps, één voor Arena en één voor Warzone Assault. Riptide, de Arena map, is te omschrijven als een doolhof met meerdere verdiepingen en Urban, de Warzone Assault Map, is een open map met heel veel uitzichtpunten wat hiermee een feest voor snipers kan zijn. Naast de maps komt ook de Achilles Armor Set beschikbaar, een set in Griekse stijl. Voor het verkrijgen van de armor zelf moet jouw Spartan Company level 3 in Kill Commendations behalen, voor de helm is dit level 5.

Uiteraard brengt een nieuwe update ook talloze REQ’s, waaronder skins voor wapens, nieuwe assassinations en een Mythic loadout voor Forge. Een volledige lijst aan details van de update vind je via de link. Ben je blij met de nieuwe update of had je graag andere dingen gezien? Laat het weten in de comments!

Bron: Halo Waypoint

Halo 5: Guardians-update Infinity's Armory nu beschikbaar

Halo 5: Guardians-update Infinity’s Armory nu beschikbaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch