Menu Premium

Halo 5: Guardians online co-op vereist Xbox Live Gold

Angelique Grift 10/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren werden we allemaal blij gemaakt met nieuwe details over de aankomende Halo-game. Het nieuws omvatte onder andere meer dan 20 multiplayer maps en samen met je vrienden gamen met de online co-op functionaliteit zonder een Xbox Live Gold-abonnement. Helaas komen de dames en heren bij 343 Industries daarop terug, want Halo 5: Guardians online co-op vereist wel een Xbox Live Gold-abonnement, aldus de ontwikkelaar.

Hoofd Producent Josh Holmes van 343 Industries geeft toe zelf per ongeluk voor deze miscommunicatie gezorgd te hebben toen hij zich versprak tijdens een interview met GameInformer. Hij vertelde tijdens het interview dat de co-op campaign ook speelbaar zou zijn met een Xbox Live Silver-abonnement. Ook werd gezegd dat het Gold-abonnement alleen nodig zou zijn tijdens een competitief potje Halo. Dat blijkt niet zo te zijn, want je moet dus in het bezit zijn van een Gold-abonnement om zowel met je vrienden samen te werken als tegen anderen te gamen.

Na al het harde werken van zijn team is Holmes erg blij met het enthousiasme van de fans en vindt hij deze teleurstelling erg spijtig. Ondanks dat hij zijn verspreking niet kan waarmaken, wil hij nog wel zijn oprechte excuses aanbieden voor de eventuele verwarring en teleurstelling die hij misschien veroorzaakt heeft. Om toch de complete online co-op ervaring te delen, biedt hij een 14-daagse Xbox Live Gold trial met Halo 5: Guardians aan. De game zelf verschijnt later dit jaar, op 27 oktober om precies te zijn.

Bron: GameInformer

Halo 5: Guardians online co-op vereist Xbox Live Gold

Halo 5: Guardians online co-op vereist Xbox Live Gold

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch