Menu Premium

Halo 5: Guardians campaign twee keer zo groot als Halo 4’s campaign

Lisette Atsma 06/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gelukkige aanwezigen bij de Gamescom hebben Halo 5: Guardians uit te kunnen proberen. Een reviewer voor Gamesradar heeft hierbij ook nog een interessant nieuwtje op weten te doen. Hij laat namelijk weten dat de campaign van Halo 5: Guardians twee keer zo groot is als die van voorganger Halo 4.

Halo 4, die volgens de reviewer zelf ook al een behoorlijke campaign had, wordt door Halo 5 compleet uit het water geslagen. De reden die hierbij wordt genoemd is dat het verhaal van Guardians zich over drie verschillende werelden afspeelt, die van de mensheid, van de Covenant, en de Forerunners. Daarbij blijkt ook dat de campaign tijdens ontwikkeling nog groter was dan het uiteindelijke product ons laat zien. Lang genoeg dus voor fans van de verhaal om hun hart aan op te halen.

Hoe lang je er zelf over doet hangt natuurlijk af van je speel-snelheid en Halo ervaring. Hoeveel je op je oude Halo ervaring verder kan bouwen is echter ook nog maar de vraag, Halo 5: Guardians is namelijk geen ‘traditionele’ Halo game. De game heeft naar hun zeggen een paar COD en Titanfall-achtige elementen overgenomen waardoor ook ervaren Halo spelers even zullen moeten wennen.

Bron: Gamesradar

Halo 5: Guardians campaign twee keer zo groot als Halo 4's campaign

Halo 5: Guardians campaign twee keer zo groot als Halo 4’s campaign

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch