Menu Premium

Halo 5: Forge komt in september naar de PC

Tim Koelen 25/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eind vorig jaar kregen de spelers van Halo 5 op de Xbox One de mogelijkheid om zelf maps te maken in de destijds nieuwe Forge-modus. Halo 5: Forge komt volgende maand nu ook uit voor de PC, om precies te zijn op 8 september.

De update is volledig gratis te downloaden via de Windows Store op PC’s die Windows 10 draaien. De Forge mode zal het gebruik van toetsenbord en muis ondersteunen, waardoor je nu nog preciezer een vette map kunt maken. Ook ondersteunt de nieuwe update hogere resoluties, waaronder 4K. Jouw creaties kan je vervolgens delen via een nieuwe content-browser, die zowel uitrolt op de Xbox One als op PC. Als laatste krijg je de mogelijkheid om op PC met maarliefst 16 spelers een custom match te spelen.

Daarnaast komt ontwikkelaar 343 met de negende gratis update voor Xbox One, genaamd Anvil’s Legacy. In deze update kan je twee nieuwe maps checken, zijn er twee nieuwe guns toegevoegd en krijg je dus te maken met de nieuwe content-browser. Anvil’s Legacy verschijnt op dezelfde dag als Halo 5: Forge op PC.

Bron: Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch