Menu Premium

Halo 4 Weapon Tuning Update is vandaag beschikbaar

Gamekings Redactie 03/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De multiplayer van Halo 4 is, sinds de lancering in november vorig jaar, met drie Map Pack DLC’s uitgebreid. Een totaal van negen maps en meerdere door de community gebouwde speelvelden hebben er voor gezorgd dat het online onderdeel van de game vers is gebleven. Het uitbrengen van DLC en toevoegen van maps is echter niet de enige manier waarop 343 Industries tracht de War Games potjes van Halo 4 interessant te houden, ze doen dit ook door in nauw verband met de community de gameplay, middels updates, dichter bij perfectie te brengen. De laatste poging op dit gebied, de Halo 4 Weapon Tuning Update is vandaag beschikbaar voor iedereen met een kopietje van Halo 4.

Weken geleden liet 343 de eerste beelden van de aangepaste wapens zien tijdens een livestream, maar vandaag kun je er zelf mee aan de slag. De band die 343 en voorheen Bungie met de Halo community heeft is een hele hechte, ze luisteren nauwkeurig naar het commentaar en de opmerkingen van de spelers. In het begin werden sommige nieuwe functies keihard de grond ingeboord, spelers waren niet tevreden met de manier waarop 343 sommige oude vertrouwde dingen had aangepakt. De Bolt Shot, de nieuwe Promethean shotgun, werd eerder al aangepast omdat deze volgens vele Spartans veel te krachtig was in vergelijking met de alternatieven. De mannen en vrouwen van 343 ontkennen deze fouten niet, in tegendeel, ze zijn continu bezig middels kleine of juist hele grote updates Halo 4 geheel naar de hand van de spelers te zetten.

De update die vandaag via je Xbox downloadbaar is, moet voor een meer gebalanceerde multiplayer zorgen, maar ook voor een snellere, meer richting Call of Duty-achtige gameplay. De hashtag “Halo4Turbo” wordt door de medewerkers van 343 gebruikt om de update te beschrijven. Wil je weten wat er precies allemaal wordt aangepast, check dan de uitgebreide update notes op Halo XL.

Of de multiplayer van Halo 4 er goed aan doet meer richting de chaotische CoD gameplay te verschuiven, kun jij zelf vandaag ervaren. Wat vind jij van de update, is dit net wat Halo 4 nodig heeft, of had de update volgens jou juist beter achterwege kunnen worden gelaten?

Halo 4 Weapon Tuning Update is vandaag beschikbaar

Halo 4 Weapon Tuning Update is vandaag beschikbaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch