Menu Premium

Halo 4 update van maandag brengt twee nieuwe modi

Karim Shehata 28/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Halo franchise heeft al vanaf deel één een zeer sterke en redelijk grote community. Dit komt grotendeels omdat in het verleden Bungie en nu 343 Industries de Halo games van tijd tot tijd voorzien van redelijk grote en tevens gratis updates. Als jij Halo 4 al een tijdje hebt weggelegd lijkt volgende week een mooi nieuw tijdstip om de game uit de kast te trekken, want de Halo 4 update van maandag brengt twee nieuwe modi, vier nieuwe Forge maps en wat uitbreidingen op de Big Team playlists met zich mee.

De eerste playlist die van een nieuwe modus voorzien wordt is de Flood playlist. Je zou die playlist kunnen zien als Zombie vs. Spartan. Als Flood, een zombie dus, hoefde je jou tegenstander maar één keer te raken, wat tot kritiek leidde bij de trouwe community. Nu komt daar aanstaande maandag een oplossing voor, want nu moet je als Flood zijnde de tegenstander twéé keer doorboren. Deze nieuwe modus krijgt de naam ‘’Hivemind’’ mee. Diezelfde Hivemind modus krijgt de eerder genoemde vier nieuwe Forge maps toegekend met Payload, Drillsite, Temple en Repression.

Voor de Spartans onder ons die van grote gevechten houden is er ook goed nieuws, want er worden enkele nieuwe Big Team playlists toegevoegd aan de multiplayer van Halo 4.  Zo wordt er met Big Team Skirmish een geheel nieuwe modus toegevoegd aan het al redelijk grote multiplayer aanbod, waarin Big Team Capture the Flag, Big Team King of the Hill en Big Team Regicide verwerkt zitten.

Ook wordt de Dominion playlist, zeer vergelijkbaar met bijvoorbeeld Domination uit de Call of Duty serie, voorzien van een nieuwe spelmodus. Met het de nieuwe Lockdown modus wordt er niet langer gevochten om verschillende punten op de map, maar is het nu zaak om een centrale basis veilig te stellen. Check Halo XL voor de specifieke details van deze nieuwe gametype en een download linkje naar de vernieuwde Flood Hivemind.

Halo fanboy of Halo hater, ontkennen kan je in ieder geval niet dat 343 Industries zich zeer serieus inzet voor Halo 4. De game wordt naar mijn mening zeer fris gehouden, maar benieuwder ben ik naar jullie mening over deze update.

Halo 4 update van maandag brengt twee nieuwe game modi

Halo 4 update van maandag brengt twee nieuwe game modi

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch