Menu Premium
Loading...

Halo 4 Launch Trailer

Gamekings Redactie 19/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Master Chief keert terug in Halo 4. Dit jaar voert hij strijd tegen een nieuwe vijand die ze in de trailer aanduiden als “ancient evil”. Heb je Master Chief altijd al als kind willen zien? In dat geval is de Halo 4 Launch Trailer zeker het checken waard.

Tot nu toe was Bungie altijd verantwoordelijk voor de shooter games van de Halo franchise. Ondanks dat 343 Industries wel mee heeft gewerkt aan een aantal voorgaande Halo games, staan ze nu echt aan het hoofd van de ontwikkeling.

Zeker in de multiplayer zul je merken dat 343 Industries een aantal veranderingen heeft doorgevoerd. In Halo 4 speelt je ‘ordnance’ meter een belangrijke rol. Zodra je deze gevuld hebt in een match door voldoende medailles te halen kun je een reward uitkiezen. Wapens, granaten en power ups kunnen op deze manier vergaard worden. Daarnaast richt de multiplayer zich meer op teamwork. Je krijgt nu bijvoorbeeld in Oddball ook punten voor het gooien van de skull naar iemand van je team, of voor het vangen en onderscheppen van de skull.

Wie Halo 4 wil spelen moet nog een paar weken wachten, want op 6 november verschijnt de game voor de Xbox 360. Tot die tijd kun je genieten van de Halo 4 Launch Trailer, die geregisseerd is door niemand minder dan David Fincher. Je kent hem wel van films als Fight Club en Se7en. Het is er ook aan af te zien.

Halo 4 Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch