Menu Premium

Halo 4 box-art bekendgemaakt

Gamekings Redactie 15/05/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is een mooie dag voor Halo fans, de officiële box-art van Halo 4 is namelijk bekendgemaakt door Microsoft.

Microsoft verstuurde met een ludieke actie puzzelstukken naar Halo fans, de fans kregen een aantal puzzelstukken via een e-mail onder de naam “Your piece of the Halo 4 puzzle” opgestuurd. Al snel begrepen de kleine Master Chiefs dat hun puzzelstukken tot een groter geheel behoorden en voegden dit samen tot de box-art van Halo 4. Microsoft wond er geen doekjes om en bevestigde dat dit daadwerkelijk de box-art van de game is!

Naast de box-art is er ook een foto verschenen van de achterkant van een doos nieuwe Halo actie-figuren. Op de foto zijn twee mysterieuze nieuwe vijanden te zien, de Crawler en de Watcher. Halo 4 ontwikkelaar 343 Industries meldde al eerder dat de game een grote diversiteit aan vijanden zal bevatten. De Crawler en de Watcher zijn dus, hopelijk, nog maar het begin van een flinke waslijst aan nieuwe schietschijven.

Halo 4 staat gepland voor 6 november en verschijnt natuurlijk exclusief voor de Xbox 360. Zit jij nog te wachten op een nieuwe Halo game of had je het na de trilogie en zijn vele spin-offs wel gehad met de serie?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch