Menu Premium

Hajima Tabata wil emotioneel einde voor Final Fantasy XV

Yannick van Doorn 10/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gamen is eigenlijk altijd leuk. Je kan jezelf verliezen in een groots avontuur of je zit met een glimlach op je gezicht om die ene vette kill, een goede score of de werkelijke pracht van een game. Aan de andere kant heb je Hajima Tabata, de regisseur van Final Fantasy XV, die ons gamers graag massaal wil laten huilen bij het einde van zijn nieuwe game.

In gesprek met Game Informer zegt Hajima Tabata het volgende: “Ik wil een erg emotioneel einde van de game, zodat zoveel mogelijk mensen zullen gaan huilen”. In zijn team zitten een hoop mensen die meewerkten aan het succesvolle Final Fantasy VII en ze gaan de uitdaging aan om die game te overstijgen. Een flinke opgave, en hij weet dat dit erg moeilijk gaat worden, maar ze zien dit als een grote motivatie om Final Fantasy XV een zeer goede game te maken. “Je spendeert uren aan een game. Wanneer deze dan zuur eindigt en het me niet weet te raken, ben ik alleen maar teleurgesteld”. Alleen het einde van Final Fantasy XV wordt daarmee al meteen iets om naar uit te kijken.

Er wordt verwacht dat Square Enix de releasedatum van Final Fantasy XV later deze maand bekend zal maken. De game verschijnt op PlayStation 4 en Xbox One, terwijl een PC-versie nog niet is uitgesloten. Kijken jullie uit naar dit volgende gedeelte in de Final Fantasy-serie?

Bron: Gamespot

Hajima Tabata wil emotioneel einde voor Final Fantasy XV

Hajima Tabata wil emotioneel einde voor Final Fantasy XV

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch