Menu Premium
Loading...

Guns Up! Gameplay Trailer

Karim Shehata 14/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen dinsdag konden we de persconferenties van zowel Microsoft als Sony checken, geheel in het teken van de Gamescom 2014. Beide bedrijven kwamen met veel kleinschalige games op de proppen zetten, waarvan een groot deel wordt gemaakt door indie-ontwikkelaars, maar een klein deel van deze games worden ook gewoon ontwikkeld door Microsoft of Sony zelf. Onder die laatste categorie valt Guns Up!, welke we kunnen zien als een free-to-play millitaire-strategy game. Wat je je hier precies bij voor moet stellen, check je in de Guns Up! Gameplay Trailer.

Alhoewel je misschien onderhand zou gaan gaan denken dat de tekenstijlen inmiddels wel een beetje op zijn geraakt voor dit soort games, weet ook Guns Up! een frisse grafische stijl neer te zetten welke veel gamers waarschijnlijk wel kunnen waarderen.. Daarnaast zitten we de laatste tijd nou niet heel erg dik in de strategy-games en al helemaal niet op de consoles, waardoor Guns Up! zomaar een hele frisse en lekkere game kan gaan worden voor de PlayStation-platformen.

Wanneer we de “freshness” van deze game kunnen gaan voelen op de PlayStation 3, PlayStation 4 en de PS Vita is nog volstrekt onbekend. Wel komt er ongetwijfeld binnenkort een Early Access-versie van de game, want op de officiële website van Guns Up! kun je jezelf hiervoor al aanmelden. Totdat we met de game of de Early Access-versie aan de slag kunnen, moeten we het doen met de toffe Guns Up! Gameplay Trailer!

Guns Up! Gameplay Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch