Menu Premium

Gunfight Map in Call of Duty: Modern Warfare heeft een heel aparte bug

Dansky 04/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De nieuwe update van Call of Duty: Modern Warfare, die het eerste seizoen van de game aftrapt, heeft te maken met een wel heel bijzonder bug. Ongeveer ter grote van een olietanker.

Season 1 van Call of Duty: Modern Warfare

Het eerste seizoen brengt een hoop nieuwe content naar de shooter van Infinity Ward. Onder andere nieuwe maps, multiplayer modes en een nieuwe operator zijn onderdeel van de content. Voor Gunfight, de 2v2 game-mode met iedere twee rondes nieuwe wapens, zijn er twee nieuwe maps bij gekomen: Cargo en Atrium. In Cargo speel je in een laadruimte van een gigantische olietanker maar nu schijnt deze olietanker op hol te zijn geslagen. Schijnbaar is niet alles goed gegaan bij het implementeren van de update.

I’M ON A BOAT

Een normaal potje Gunfight op de map Docks werd bruut verstoord toen er tijdens de match een olietanker dwars door de map kwam varen. Wat lijkt op een onderdeel van, of het gehele schip, de nieuwe map Cargo vaart dwars door de map heen waardoor de beide teams verschrikt opkijken naar het gevaarte. Door de olietanker konden beide teams elkaar niet meer zien en kon, door een sneaky manoeuvre, de Twitter gebruiker ‘Jugzah’ met een melee-kill de game winnen.

Niet alleen Jugzah heeft dit grote gevaarte gezien. Op Reddit kwam een user ook al naar voren met de op hol geslagen olietanker.

Problemen bij Inifinity Ward

Het ligt in de lijn der verwachting dat de boot al een tijdje buiten de map Docks lag als een teaser voor de nieuwe map Cargo. Developers stoppen wel vaker easter-eggs in hun games om nieuwe content te teasen. Alhoewel de bug natuurlijk hilarisch is om te zien legt dit wel een onderliggend probleem bloot binnen Call of Duty: Modern Warfare. Want hoe kan het in hemelsnaam gebeuren dat een map, waar naar alle waarschijnlijkheid niks aan is veranderd, ineens een bug van deze proporties bevat? Je mag toch verwachten dat men alles goed nakijkt voordat de update live gaat.

Naast deze bug is er nog een verandering waar niet iedereen over te spreken valt: Shoothouse 24/7 is vervangen door Crash 24/7 ter groot ongenoegen van vele users. Op Reddit is inmiddels een thread met meer dan 12.000 upvotes.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch