Menu Premium

Guitar Hero Live verzamelt nieuwe songs voor je op festivals wereldwijd

Angelique Grift 14/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Altijd al die momenten willen naleven van dat ene festival en dat ene nummer waar je compleet van uit je plaat ging?Misschien heb je dat ook wel gedaan met een schokkende Youtube-video en zingend in een haarborstel. Nu kun je met Guitar Hero Live in ieder geval jouw vetste herinnering goed naspelen, want Guitar Hero Live verzamelt nieuwe songs voor je op festivals wereldwijd.

Deze zomer worden er wekelijks meer songs voor Guitar Hero Live beschikbaar gemaakt welke gespeeld zijn op festivals. Op dit moment staan er drie festivals op het schema namelijk, Indie Fest Special, Classic Rock Fest en Summer Rock Fest. Dit zijn echter niet de enige festivals, want de liedjes van meerdere grote zomerfestivals over de hele wereld worden toegevoegd aan de Guitar Hero Live bibliotheek.

Ook wordt de Summer Tunes-lijst toegevoegd. Met deze lijst worden er nieuwe bands en liedjes aan de bestaande nummers toegevoegd. Nu staan Cheerleader van The Sunshine of Your Youth, Walk the Moon van Anna Sun en The Pains of Being Pure at Heart van Until The Sun Explodes op de lijst. Al deze nummers kunnen uiteraard on-demand worden nagespeeld met al de honderden nummers die al beschikbaar zijn.

Welke zomerfestival shows kun jij niet wachten om thuis na te spelen?

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch