Menu Premium
Loading...

Guitar Hero Live Reveal Trailer

Karim Shehata 14/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren leek het er al erg sterk op en nu weten we het zeker: Guitar Hero komt terug! In navolging van Rock Band komt nu dus ook de gitaren-franchise van Activision terug, maar wel net anders dan vroeger. Hoe Guitar Hero Live, de naam van de nieuwe Guitar Hero-game, anders is zie je in de Guitar Hero Live Reveal Trailer.

In de live action trailer zien we precies wat Activision probeert neer te zetten met deze game, namelijk jou het gevoel geven dat je echt op een podium staat. Waar de eerdere Guitar Hero-titels er voor kozen om een over-the-top stijl te hanteren, lijkt deze game meer de realistische kant op te gaan. De game is echter niet helemaal realistisch, want je kunt bijvoorbeeld niet zoals in het geval van Ubisoft’s Rocksmith je eigen gitaren aansluiten. Daarentegen is er wél een nieuwe gitaar aangekondigd.

De nieuwe gitaar heeft niet langer vijf knoppen naast elkaar, maar bevat zes knoppen. In twee rijen van drie zitten de knoppen nu onder elkaar. Wat dit precies gaat betekenen voor de gameplay van Guitar Hero Live is natuurlijk nog niet duidelijk, maar het klinkt in ieder geval allemaal erg interessant. Het enige nadeel van dit besluit is dat de gitaren van de eerder verschenen Guitar Hero-games niet compatible zullen zijn met Guitar Hero Live. Ook al je eerder gekochte muziek zal niet beschikbaar zijn in Guitar Hero Live.

Er zijn inmiddels ook al een aantal bands bevestigd voor de game, waaronder The Black Keys, Fall Out Boy, My Chemical Romance, Gary Clark, Jr., Green Day, Ed Sheeran, The War on Drugs, The Killers, Skrillex, The Rolling Stones, The Lumineers, Pierce the Veil en Blitz Kids. Al deze bands/artiesten zullen in de herfst van dit jaar hun opwachting maken in Guitar Hero Live, welke uit zal gaan komen op PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en Wii U.

Guitar Hero Live Reveal Trailer

Guitar Hero Live Reveal Trailer

Guitar Hero Live Reveal Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch