Menu Premium

Guitar Hero Live krijgt nieuwe tracks

Mark Hoogland 16/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals gebruikelijk bij muziekgames wordt de speelbare content geregeld aangevuld met nieuwe songs om je kunsten mee te vertonen. Guitar Hero Live is hierin geen uitzondering; vanaf nu beschikt de game over nieuwe muziek van Weezer, System of a Down en Queen.

Rockband Weezer, bekend van hun wereldhit Buddy Holly, is allerminst een onbekende van de Guitar Hero-franchise. Niet alleen waren hits van de groep speelbaar in eerdere games uit de serie, ook verzorgden de heren eind oktober een optreden bij het launch event van Guitar Hero Live. Drie nummers van dit concert zijn speciaal gefilmd en vervolgens tot speelbare tracks verwerkt voor Guitar Hero TV, de on demand-service van Guitar Hero Live.

Wij zijn al sinds dag één onderdeel van de Guitar Hero-franchise,” laat de band in een statement weten. “Het is altijd fantastisch om te zien hoe onze nummers als onderdeel van deze games naar een nieuwe dimensie worden getild.”

Naast de livetracks van Weezer beschikt Guitar Hero TV nu ook over twee nieuwe premium shows met drie nummers van zowel System of a Down en Queen. Ga jij je gitaarskills botvieren op deze nieuwe content? Laat het weten in de comments!

Guitar Hero Live krijgt nieuwe tracks

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch