Menu Premium

Guild Wars 2: The Nightmares Within krijgt een releasedatum

Gamekings Redactie 05/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een bekende naam in het landschap der MMO’s is NCsoft. Zij zijn namelijk verantwoordelijk voor de Guild Wars-serie, waarvan vorig jaar augustus het tweede deel uitkwam. Ruim een jaar na dato houdt het niet op met verse content, want één keer in de zoveel tijd krijgen spelers van de MMORPG nieuwe opties voor hun kiezen. Voor fans komt er nu nog een update aan. Guild Wars 2: The Nightmares Within krijgt een releasedatum en uitgeverij NCsoft vertelt wat we van de content-update kunnen verwachten.

Het is nog niet eens zo heel lang terug dat Guild Wars 2-spelers verblijd werden met nieuwe content. Recentelijk kwamen ontwikkelaar ArenaNet en uitgeverij NCsoft namelijk met Guild Wars 2: Tower of Nightmares, waarbij er nieuwe opdrachten beschikbaar werden om verse goodies mee vrij te spelen. Dat is met de The Nightmares Within-update ook het geval, welke voortborduren op de vorige update.

In de The Nightmares Within-update zitten drie nieuwe events, waarvan Lingering Poison de eerste. Ondanks dat de problemen in de Tower of Nightmares zijn opgelost, blijft de Toxic Alliance aanwezig in de Kessex Hills. Aan de speler de taak om ervoor te zorgen dat het gebied vrij wordt van vijanden. Het tweede event is Face The Nightmares Within en de derde is The End of Nightmares?, waarbij het geheel wordt afgerond.

Uiteraard komt de update ook met nieuwe content in de vorm van spullen die vrij te spelen zijn. Hieronder vallen nieuwe items, waaronder de Gasmask Skin. De Gasmask Skin zuivert de lucht, waardoor je personage niet of minder vatbaar is voor gifgassen. Verder ook een Air Filtration Device, Toxic Spore-item en twee nieuwe Toxic Krait-mini’s. Als laatste wordt de Tri-Key Chest toegevoegd met de The Nightmares Within-update.

De Tower of Nightmares-update is nog maar net beschikbaar, maar 12 november is het tijd voor Guild Wars 2: The Nightmares Within. Uiteraard geldt het voor de PC én de OS X-versies van de game.

Guild Wars 2: The Nightmares Within krijgt een releasedatum

Guild Wars 2: The Nightmares Within krijgt een releasedatum

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch