Menu Premium
Loading...

Guild Wars 2 Living World Story Trailer

Gamekings Redactie 07/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Guild Wars-serie wist zich in 2005 van haar concurrenten te onderscheiden door het, voor MMO-begrippen, uitgebreide en diepgaande verhaal. Natuurlijk speelde het ontbreken van maandelijkse kosten ook een grote rol in de populariteit van de serie, maar meer dan bij andere, bijvoorbeeld World of Warcraft en Runescape, werd de game gespeeld voor de meeslepende verhaallijn. Voor Guild Wars 2 is dit niet anders, zoals te zien valt in de Guild Wars 2 Living World Story Trailer.

Volgens de Maya’s en enkele goedgelovigen zou de wereld 21 december 2012 ten onder zijn gegaan, maar niets bleek minder waar. Gelukkig maar. Ruim een jaar later, namelijk aankomende 21 januari komt er nogmaals een einde aan de wereld die wij kennen, als we de mannen van NC Soft tenminste moeten geloven. Niet de echte wereld, maar de Living World, de verhaallijn van MMO Guild Wars 2 begint dan aan het einde. Verdeeld over vier delen zullen de spelers geconfronteerd worden met de macht van Scarlet Briar, de uberboss uit de Living world-verhaallijn.

In bovenstaande trailer worden alle voorgaande gebeurtenissen nogmaals kort belicht en we krijgen te zien hoe Scarlet met enkele venijnige trucs haar leger heeft weten uit te breiden en door het bouwen van een gigantische toren het landschap heeft gevuld met dood en verderf. Maar als je dacht dat je de meest epische gevechten al had gehad, dan heb je het fout, zo suggereert de trailer.

Het einde van het verhaal mag dan ingeluid zijn, de actie is nog zeker niet voorbij, maar het speelkwartiertje wel, aldus Scarlet. Moeten we ons voorbereiden? Wel als je Guild Wars 2-speler bent en het checken van de trailer is een heel goed begin.

Guild Wars 2 Living World Story Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch