Menu Premium

Guerrilla teast nieuwe multiplayer maps voor Killzone Shadow Fall

Gamekings Redactie 03/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De multiplayer van Neerlands trots op de PlayStation 4, Killzone Shadow Fall, krijgt binnenkort een update in de vorm van nieuwe maps. Guerrilla teast nieuwe multiplayer maps voor Killzone Shadow Fall middels een korte Vine video op hun Twitter-kanaal.

In de maar liefst vier seconden durende Vine-video wordt de multiplayer map The Terminal getoond. De video is zo enorm kort dat er het absoluut niet duidelijk wordt hoe de map in elkaar steekt. Wel wordt duidelijk dat er een trein door het level stormt, die je ook in de campaign bent tegengekomen. Deze trein heeft hoogstwaarschijnlijk ook impact op de gameplay van de map, zoals we dat al wel vaker in andere games hebben gezien. De video wordt begeleidt door de tekst “new multiplayer maps incoming”. Ondanks dat er in de video maar één nieuwe map wordt getoond, gebruiken ze in de Tweet meervoud, dus komen er minimaal twee nieuwe maps.

Eerder verscheen al de Insurgent DLC, waarmee een nieuwe class, enkele nieuwe wapens en nieuwe abilities werden toegevoegd aan de multiplayer-modus van de game. En ook nieuwe maps werden in een eerder stadium al toegevoegd, Crusier en Hangar, beide gratis. De aankomende maps zullen ook gratis beschikbaar zijn voor alle eigenaren van een Killzone Shadow Fall kopietje.In totaal zijn er straks 14 maps te spelen voor de reguliere gamers, en nog net ietsje meer voor de eigenaren van een Season Pass.

Wanneer de nieuwe maps worden vrijgegeven is nog niet duidelijk, vooralsnog is het slechts een teasende video waar we het mee moeten doen. Bovendien is het ook nog niet bekend welk deel van de singlelplayer campaign omgetoverd gaat worden tot de tweede map. Dat de maps gratis zijn is daarentegen wel duidelijk, dus dat is een lekkere bonus voor de nu al dikke multiplayer van de tofste Nederlandse PlayStation 4 titel van dit moment.

Guerrilla teast nieuwe multiplayer maps voor Killzone Shadow Fall

Guerrilla teast nieuwe multiplayer maps voor Killzone Shadow Fall

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch