Menu Premium

GTA V voor PS5 en Xbox Series X heeft een releasedatum: 11 november 2021

ASAPxMontana 18/05/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Laatst berichtte we al dat GTA V door verschillende modders grafisch prachtig oogt. Hier kan je zien wat het werk van een Modder nou oplevert. Rockstar had dat plan natuurlijk zelf ook al enige tijd en daar hangt nu eindellijk een datum aan vast. Menig gamer zit natuurlijk al enige tijd te wachten op een nieuwe GTA game. Daar moeten we nog even op wachten. Maar de next-gen versie van GTA V voor de PS5 en de Xbox Series X/S komt er aan en heeft eindelijk een releasedatum gekregen. Rockstar kondigde namelijk zojuist aan GTA V een Next-Gen uitkomt op 11 november aanstaande!

GTA V

GTA V

De game die al bijna 10 jaar door miljoenen mensen gespeeld word.

GTA V is inmiddels al zo goed als acht jaar oud! De game breek alle verkooprecords nog steeds week in en uit en daar lijkt dit jaar dus zeker geen einde aan te komen.  In 2013 toen de game gereleased werd was het grafisch al next-gen maar daar komt nu dus een nog mooier likje verf overheen aan de hand van een next-gen patch. Hierbij zal je dus het verhaal van Michael, Trevor en Franklin volledig in 2021 stijl kunnen gaan beleven. Ook de online modus van GTA V zal op de schop gaan!

GTA V weet niet van ophouden, ook niet op de PS5.

Toen iedereen klaar was met de single-player van GTA V die overigens uitstekend geschreven was stapte miljoenen mensen in in GTA online. Een zijtak van GTA V waar inmiddels nog dagelijks miljoenen mensen op inloggen. Onlangs werd bekend gemaakt dat GTA online een free-to-play game zal worden en dus voor iedereen speelbaar zal zijn. Dit is natuurlijk goed nieuws voor die ene persoon die GTA nog niet in huis heeft… Momenteel is nog niet bekend of het gaat om een re-release of alleen een GTA V next gen update maar dat zal ook snel genoeg duidelijk worden. Hebben jullie nog zin om na 8 jaar weer terug te keren in het verhaal van GTA V?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch